Vår franchise

LicencePro eller LicensePro formula erbjuder Microsofts licenslösningar som är lagliga och minskar kostnaderna. Vi erbjuder våra tjänster direkt till användarna och via återförsäljare. Nedan hittar du 9 punkter där vi kan stödja ditt företag.

 • BEVISAD

  Vår formel och våra tjänster har visat sig vara framgångsrika under de senaste åren. Ett brett utbud av lösningar som är revisionssäkra, budgetvänliga och med attraktiva marginaler!
  De möjligheter vi erbjuder är win-win för alla inblandade parter.

  EU TEAM

  Vi har ett team av (Microsoft-)proffs som stöder dig. Vi gör detta med vårt expertområde, vår expierence, webiste, support och så vidare.
  Vi har en formel som garanterar din framgång!

  CERTIFIED

  De tjänster och/eller licenser som tillhandahålls kan alltid passera ett test genom en revision. Det är ett garanterat faktum!
 • WEBSITE

  Vi har registrerat webbadresserna för de olika länderna. Domänerna kan skilja sig åt per land när det gäller stavning och ibland använder vi det lokala namnet.

  SPIN-OFF

  Genom att använda vår formel är det möjligt att generera omsättning och därmed inkomster inom en överskådlig framtid.

  FÖRFARANDEN

  Eftersom vi känner till och har utarbetat alla processer kan de lätt anpassas till standarden i en ny region.
 • S.B.U.'s

  Vi skiljer mellan olika affärsenheter: inköp av överskottslicenser, försäljning av (begagnade) volymlicenser, erbjudande av (hybrid) moln- och SAM-tjänster.

  RECYCLE

  De förbrukade licenserna har, som namnet antyder, använts tidigare. Genom att återanvända licenser underlättar vi återanvändning och därmed hållbarhet.

  FINANS

  Genom att samarbeta med starka europeiska partner är det omedelbart möjligt att skala upp och även konkurrera med stora beställningar.

KOM IGÅNG

Vi vill gärna samarbeta med dig.

KONTAKTA VÅR FRANCHISETAGARE

Att dela våran sida är att bry sig om Klimatet

Att dela våran sida hjälper andra att spara pengar men samtidigt så slipper du få klimatångest genom att inte göra det.  Dela sidan och känn dig nöjd med att du har gjort ditt bättre för Moder Natur för att våra Licnser är återanvända köper inte du så gör kanse nästa det Gör det lilla du kan för modernatur att dela denna sida mea andra. Tack för att du är Klimat Vänlig 
apartmenttrashexitusersstorechart-barsearththumbs-uplist linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram